Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan Belediyesi’nin spora desteği sürüyor

Seyhan Belediyesi’nin spora desteği sürüyor

Seyhan’dan geleceğin yüzücülerine ekipman desteği

Seyhan,TOHM sporcularini unutmadi

 

Seyhan Belediyesi, Adana Gençlik ve Spor il Müdürlügü bünyesinde yer alan Türkiye Olimpik Hazirlik Merkezi (TOHM) Yüzme Sporcularina ekipman desteginde bulundu.

EKIPMAN DESTEGI VERILDI

Brans ayrimi yapmaksizin kanunlar ve imkanlar dahilinde,  spora ve sporcuya destek verdiklerini belirten Seyhan Belediyesi Spor Müdürü Nesrin Olgun Arslan, “ En büyük sansimiz sporcu bir belediye baskanina sahip olmak. Seyhan Belediye Baskanimiz Akif Kemal Akay’in direktifleri dogrultusunda hareket ederek faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.  TOHM Yüzme sporcularina, antremanlarini daha çagdas ekipmanlarla yapmalari için tüm dünyada kullanilan ekipmanlari hediye ettik. Bu sporcularin içerisinden nice sampiyonlar yetisecektir” dedi.  TOHM Yöneticisi Metin Maralcan ve Antrenörler de,desteklerinden dolayi Seyhan Belediyesi’ne tesekkür ettiler.

GENÇ ERKEK VOLEYBOLCULAR SAMPIYON OLDU

Seyhan Belediyespor Genç Erkek Voleybol takimi, Adana sampiyonu oldu. Antrenör Serdal  Pehlivan, “ 8 takimin yer aldigi ve çift devreli oynanan il birinciligi müsabakalari’nda 14 maçimizi da kazanarak mutlu sona ulastik. Sporcularimizi kutluyorum.Bu sampiyonlugumuzu Seyhan Belediye Baskanimiz Akif Kemal Akay’a armagan ediyoruz.  Kentimizi, bölge birinciligi’nde de en iyi sekilde temsil etmek için çalismalarimizi siki bir tempoda sürdürmekteyiz” diye konustu.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı